selskapsrett sandvika advokat

Selskapsrett

Våre advokater har spisskompetanse for små og mellomstore bedrifter, med bred erfaring i alle selskapets faser.

Praktisk tilnærming
Enhver bedrift vil på et tidspunkt måtte vurdere selskapsrettslige problemstillinger. Våre advokater gir ditt foretak rådgivning med en praktisk og løsningsorientert tilnærming. Vi vurderer hva som er best for ditt foretak i enhver sak innen selskapsrett.

Bred kompetanse
Selskapsretten setter rammene for all næringsvirksomhet, og våre advokater kan hjelpe din bedrift innen alle områder av selskapsretten. Om det gjelder opprettelse av foretak, aksjonæravtaler, selskapets vedtekter eller endring og opphør av selskapsforhold, vil våre advokater bistå.

Selskapsretten stiller vilkår og krav til de som leder og utøver virksomheten. Vi bistår styret i foretak med rådgivning i forbindelse med driften, due dilligence, styreansvar og eierskifte.

Vi bistår bedrifter over hele landet. Ta kontakt med oss dersom du trenger hjelp til selskapsrett. Vi er her for å hjelpe.

Vi bistår med:

 • Opprettelse av selskap
 • Aksjonæravtaler
 • Selskapsavtale
 • Selskapsvedtekter
 • Juridisk bistand til styret
 • Due dilligence
Lyst på rådgivning? Kontakt oss!

Bli oppringt av en av våre eksperter

  Telefon*

  Din hendvendelse

  Alle hendvendelser er underlagt taushetsplikt

  31. januar 2018 in Erstatning og forsikringsrett, Generell juss, Selskapsrett, Tvisteløsning, mekling og prosedyre

  Styreleder frikjent for styreansvar

  Styreleder frikjent for styreansvar Advokat Andreas Møien bistod styreleder i et selskap som fikk rettet erstatningskrav mot seg etter aksjeloven § 17-1. Styreleder ble frikjent for det anførte erstatningskravet. Saksøkers…
  Read More