Solid salgsprosess fra A til Å

Advokat Olav Føllesdal er oppvokst i Bærum
Med lang erfaring innen eiendom og eiendomsmegling tilbyr jeg en trygg salgsprosess med personlig oppfølging

Les mer om Olav Føllesdal

Kjøp og salg av bolig omfatter store verdier og et eiendomssalg består av mange ulike elementer som alle må håndteres profesjonelt hvis resultatet skal bli optimalt! I denne prosessen skal både selger og kjøper føle seg trygge og ivaretatt og forespeilede forventninger skal innfris.

Jeg er oppvokst i Bærum og er lokalkjent i Asker, Bærum og deler av Oslo. Jeg har studert markedsføring og har mer enn 30 års erfaring med salg av kapitalvarer og lang erfaring med salg av både bolig- og næringseiendommer i Bærum, Asker og Oslo. Videre har jeg lang erfaring fra arbeid med tvistesaker knyttet til eiendom og eiendomssalg, rådgivning overfor eiendomsmeglerfirmaer og er fra mitt virke som advokat godt kjent med hvilke alvorlige økonomiske konsekvenser selv tilsynelatende små detaljer kan få.

Jeg benytter kun lokalkjente og godt kvalifiserte takstmenn og innhenter selv alle eiendomsopplysninger for gjennomgang og utarbeidelse av prospekt og annonser i nært samarbeid med oppdragsgiver. Jeg er til stede på alle annonserte visninger frem til eiendommen er solgt og får direkte kontakt med alle interessenter, noe som legger et godt grunnlag for videre oppfølgningen og budrunde/forhandlinger. Når det er enighet om pris og betingelser utarbeider jeg kjøpekontrakten slik at alle detaljer kommer med, og jeg håndterer oppgjør og tinglysing av skjøte og pantedokumenter. Både selger og kjøper forholder seg derfor til kun én person gjennom hele salgsprosessen – fra A til Å!

Flere av de som kjøper eiendom gjennom meg forteller at en av motivasjonsfaktorene for deres kjøp var at salgsprosessen virket solid, trygg og tillitsvekkende, og annerledes enn å kjøpe via en «ordinær» megler.

Tilbakemeldinger fra boligselgere

Send meg en henvendelse hvis du har spørsmål eller ønsker hjelp med eiendomsmegling.

 +47 977 14 007
  of@sandvikaadvokat.no

 

Send din henvendelse

    Navn*

    Epost*

    Telefon

    Din henvendelse

    Alle henvendelser er underlagt taushetsplikt