Medlemsfordelsavtale med Huseiernes Landsforbund

Sandvika Advokatkontor DA har inngått en medlemsfordelsavtale med Huseiernes Landsforbund! Avtalen innebærer rabatt for medlemmer av Huseiernes Landsforbund som kontakter Sandvika Advokatkontor.

Sandvika Advokatkontor DA er meget stolte over å være samarbeidsadvokater med Huseiernes Landsforbund. Som en følge av samarbeidet vil våre advokattjenester inngå som en del av medlemsfordelene til Huseiernes Landsforbund. Du kan lese med om medlemsfordelene her.

Avtalen innebærer at medlemmer av Huseiernes Landsforbund får inntil 30 minutter gratis bistand. Dersom det inngås oppdragsavtale med en av våre advokater, vil det gis 20 % rabatt på våre alminnelige timepriser.

Medlemsfordelene gjelder både for privatpersoner og bedriftsmedlemmer av Huseiernes Landsforbund. Vi bistår privatpersoner og bedrifter i hele landet, samtidig som vår hovedtyngde er lokal i Asker, Bærum og Oslo samt Drammensregionen. Har du en sak du ønsker å diskutere med en av våre advokater, er du velkommen til å ta kontakt!

For å benytte deg av medlemstilbudet, må det opplyses om ditt medlemsskap i Huseiernes Landsforbund når du tar kontakt med oss. Ha gjerne medlemsnummeret i Huseiernes Landsforbund tilgjengelig før henvendelsen.

Vi ønsker alle medlemmer av Huseiernes Landsforbund velkommen til å ta kontakt med Sandvika Advokatkontor!

    Navn*

    Epost*

    Telefon

    Din henvendelse

    Alle henvendelser er underlagt taushetsplikt