Rugdefaret

6 nye arkitekttegnede eneboliger i enhetlig stil, alle med flott utsikt og gode solforhold, skal bygges i Rugdefaret for ferdigstillelse i desember 2016.

Boligene bygges i moderne funkis-stil og med store vindusflater som gir gode lysforhold og flott utsikt fra oppholdsrommene. Dette er en sjelden mulighet til å kjøpe en helt ny og innholdsrik enebolig i dette området – med moderne løsninger og høy standard. Boligene får 172 kvm bruksareal og 162 kvm p-rom, samt utvendig sportsbod på 5 kvm og garasjeplass. Boligene ligger tilbaketrukket i en stille blindvei og det er trygg skolevei til barneskole og ungdomsskole. .

6 nye eneboliger solgt, Rugdefaret, Slependen

De 6 boligene blir like og får 172 kvm bruksareal, 162 kvm. p-rom, samt utvendig sportsbod på 5 kvm. Plantegninger og areafordeling fremgår av plantegninger som er inntatt i denne salgsoppgave. Til hver bolig hører en garasjeplass i felles garasjerekke.

Eindommens nettside

Området

Boligene bygges i et veletablert og meget attraktivt boligområdet. Det bor barn i alle aldre i nærområdet og det er et hyggelig bomiljø med trygge omgivelser. Det er kort avstand til bussholdeplass, togstasjon og barnehager, samt gangavstand til Tanum barneskole og Bjørnegård ungdomsskole. Kort kjøreavstand til Sandvika Sentrum med alle tilbud.  Fra vestmarksetra er det flotte turmuligheter både sommer og vinter, med preparere skispor og lysløype.

Planlagt byggestart: 4. kvartal 2015. Det tas forbehold om salg av 3 boliger før byggestart. Planlagt overtagelse: desember 2016. Ca. 3 mnd. før overtagelse vil det gis en endelig overtagelsesdato

Slide 97 71 40 07 of@sandvikaadvokat.no Olav Føllesdal Advokat / Partner

Leave a Reply