Bekkestua/Nadderud / Stor oppgradert leilighet / solrikt i blindvei / Garasje

Boligen ligger meget attraktivt i et hyggelig og barnevennlig bomiljø ved Nadderud. Boligen ligger i en blindvei, vestvendt og med gode solforhold.

Slide 97 71 40 07 of@sandvikaadvokat.no Olav Føllesdal Advokat / Partner

Beliggenhet

Boligen ligger meget attraktivt i et hyggelig og barnevennlig bomiljø ved Nadderud. Boligen ligger i en blindvei, vestvendt og med gode solforhold. Det er kort avstand til Bekkestua senter og kort gangavstand til bussholdeplass og butikk. Felles lekearealer rett utenfor inngangsdøren til denne leilighet. Eiendommen grenser i vest, i et lavere nivå, til offentlig friareal med skjermet gang- og sykkelvei til Bekkestua og videre til Sandvika.

Beskrivelse

Rekkehuset ble oppført i 1953 og har gjennomgått omfattende oppussing, oppgradering, samt tilbygg og fremstår som svært attraktivt og med gjennomgående god standard. I 2000 ble stue og kjellerstue påbygget og i 2004 ble kjøkken og entre påbygget, samt underliggende bod. Baderommet i underetasjen ble bygget nytt i 2004 og nytt kjøkken ble installert samme år. Baderommet i 2. etasjen er fra 2010. Vinduer er byttet ut i henholdsvis 1978, 1995 og 2004. Til leiligheten hører en garasjeplass i garasjerekke som ligger i kort gangavstand fra leiligheten.

Se avisannonse

Leave a Reply